Joc de Trons

Sèries Online Subtitulades al Català: Big Bang Theory, Joc de Trons, Misfits, True Blood, Californication, How I Met Your Mother…

Des de la web Sèries en VOSC podeu veure infinitat de sèries subtitulades al català.  La majoria de les sèries d’èxit les trobareu! Ja no hi ha excuses per a no gaudir de la cultura en la nostra llengua. Les podeu veure online, sense baixar res, i únicament us preocupareu de veure quan surt el darrer capítol de la vostra sèrie preferida!  Les visualitzareu sense perdre l’essència de la interpretació dels actors, ho fareu abans que les versions doblades al castellà o al català, i a més a més, practicareu l’anglès. Creieu-me…al final no us adonareu que esteu veient-ho subtitulat!

Hi ha series que tenen temporades senceres traduïdes, com  és el cas de Fringe, Chuck o Misfits . I d’altres estan completes del tot, com el cas de Joc de Trons o Person of Interest.

Si estàs interessada en participar en la traducció de les sèries… a què esperes?  Pots adreçar-te al fòrum de Sèries en català per a veure com pots ajudar en la traducció de les teves sèries preferides!

 

Pots seguir les sèries en VOSC
al Twitter, al Facebook o al Google+

 

 

(cliqueu a qualsevol sèrie per anar a Putlocker i veure-la online)

One thought on “Sèries Online Subtitulades al Català: Big Bang Theory, Joc de Trons, Misfits, True Blood, Californication, How I Met Your Mother…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s