Iron Maiden: En Vivo! (2012)

El proper 26 de Març ix a la venda aquest disc/vídeo en directe de la llegendària banda de Heavy Metal, Iron Maiden.

El mateix llistat de cançons que vàrem poder gaudir alguns privilegiats a Getafe el passat estiu, amb motiu de la gira “The Final Frontier World Tour”,  però gravat a Santiago de Xile, a l’estadi José Amalfitani, el 10 d’abril de 2011 davant de més de 50.000 persones.

S’inclouen cançons del darrer disc “The Final Frontier” (el disc més llarg publicat per la banda), com la introducció inicial “Satellite 15” i el senzill “The Final Frontier“, el tema “El Dorado“, basada en la febre de l’or i en les conseqüències (la crisi actual global), “The Talisman“, “Coming Home“, un emotiu cant de tornada a la seua terra Albion’s Land (Gran Bretanya),  i la més llarga, amb una durada d’11 minuts, “When the Wild Wind Blows” (la meua preferida!), basada en el film d’animació i el llibre When the Wind Blows, on es narra un atac nuclear soviètic al Regne Unit.

Un concert especial degut als problemes que ha tingut la banda amb determinats sectors radicals a Xile que els relacionen amb el satanisme (!!!) al 1992. Us imagineu que no deixaren tocar a Iron Maiden per el disc “The number of the Beast” a Europa??. No us podeu perdre aquest vídeo d’unes notícies aparegudes l’any 1992 a la televisió de Xile!  El més divertit de tot açò és que a la banda Iron Maiden hi ha gent obertament cristiana com Adrian Smith, a pesar de ser crítics amb l’església.

El concert també ens presenta un nou i gegantesc Eddie, que va ser transportat vía marítima en un enorme contenidor i que va aplegar a temps per aparèixer als últims concerts de la gira.  Ha estat filmat mitjançant 22 càmeres HD i una octocam (una càmera voladora).

Bruce Dickinson pilota el ED FORCE ONE!!!

Com a regal, el documental de 88 minuts “Behind the Beast“, una pel·lícula casera d’alta qualitat, interessant i reveladora, que ens mostra el dia a dia d’Iron Maiden i el seu equip durant aquesta gira amb entrevistes, anècdotes i curiositats sobre el Boening 757 que pilota el cantant Bruce Dickinson (Fons de pantalla a l’enllaç!).

Vídeo que vaig gravar al Sonisphere de Getafe aquest estiu, dins de la giraThe Final Frontier World Tour!

Descarrega’l – Download

CD1:
01 – Satellite 15
02 – The Final Frontier
03 – El Dorado
04 – 2 Minutes To Midnight
05 – The Talisman
06 – Coming Home
07 – Dance Of Death
08 – The Trooper
09 – The Wicker Man

CD2:
01 – Blood Brothers
02 – When The Wild Wind Blows
03 – The Evil That Men Do
04 – Fear Of The Dark
05 – Iron Maiden
06 – The Number Of The Beast
07 – Hallowed Be Thy Name
08 – Running Free

Up the Irons!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s